Funcționalități noi pentru cea mai recentă versiune FieldBook AgriApps

Am lansat o nouă versiune FieldBook AgriApps
Categorie:
Tehnologie
Autor: 
,  
Nov 23, 2021

Lucrăm în permanență la funcționalități noi și îmbunătățiri pentru soluțiile noastre. FieldBook AgriApps vine cu o versiune nouă pentru fermierii care doresc să apeleze la o soluție inovatoare pentru gestiunea fermei și a lucrărilor agricole.

Noile funcționalități fac aplicația FieldBook AgriApps mult mai flexibilă și acordă administratorului de aplicație mult mai multă libertate de a face singur actualizările și modificările necesare. Un alt beneficiu este legat de un control mai bun al tuturor modificărilor făcute în aplicație.


Fereastră nouă pentru actualizări

Pentru administratorii de aplicație, am creat o nouă fereastră din care administratorul de aplicație poate să facă actualizări pe activități, utilaje și alte informații.

 

  • Actualizare Tarife Pontaj  -  actualizarea tarifului pe pontaje pe o anumită activitate și pe un anumit interval de timp.
  • Actualizare Activitate -  modificarea prețului pe o anumită activitate, în funcție de tipul de preț intern sau extern și opțional actualizarea pontajelor ținând cont de prețurile nou definite.
  • Actualizare Tarife - modificarea prețurilor pentru o combinație de Activitate + Cultură + Etapă + Soi pentru lucrările manuale și Activitate + Cultură + Etapă + Soi + Marca + Utilaj pentru lucrările mecanizate și, opțional, actualizarea pontajelor cu prețurile nou definite.
  • Actualizare Utilaje Ferme -  se oferă posibilitatea de a adăuga utilajele folosite pe mai multe ferme, sau chiar înlocuirea completă de pe fermele inițiale pe fermele selectate. 
  • Închidere Joburi - se pot închide joburile automat pe o anumită fermă sau pe toate fermele, dacă data de sfârșit a jobului se află între data început și data sfârșit selectate în utilitar. 
  • Actualizare parcele lucrări - se poate face update pe lucrări și rapoarte dacă au existat modificări pe parcele.
  • Ștergere pontaje Regie - se poate șterge pontajul pentru angajații de tip Regie pe o anumită perioadă de timp selectată.

Adăugare hărți Google Maps

  • S-a adăugat posibilitatea de a folosi și hărțile Google Maps. 
  • S-a adăugat switcher pentru opțiunea de afișare tipuri de hărți - Open Streets și Google Maps. Administratorul de aplicație are posibilitatea de a alege una dintre aceste opțiuni.


Import de coordonate 

De acum importul de coordonate poate fi făcut și direct de către client. Acest lucru înseamnă că administratorul de aplicație poate crea singur noi parcele în sistem, fără a mai fi nevoie să apeleze la suport din partea furnizorului.


Citiți mai mult