Versiune nouă pentru utilizatorii FieldBook AgriApps

FieldBook AgriApps, soluția pentru agricultura de precizie, vine cu o nouă versiune și cu funcționalități interesante pentru utilizatori.
Categorie:
Tehnologie
Autor: 
Alina Răfoi
,  
May 20, 2021

Acestea includ rapoarte îmbunătățite și automatizare în zona de pontaje, un proces nou de verificare a datelor pentru a evita dublarea acestora, noi opțiuni introduse în rapoartele din zona de lucrări mecanizate și un upgrade în zona de monitorizare.

În zona de Pontaje, pentru a ușura introducerea orelor lucrate de către personalul TESA, unde variațiunile sunt aproape inexistente, am adăugat un proces automat prin care se poate adăuga pontajul pentru o perioadă mai extinsă. Astfel, pentru un câștig de timp, se poate introduce pontajul pentru o lună întreagă pentru tot personalul TESA și se poate interveni pe parcurs dacă apar modificări (ex. concedii medicale sau alte evenimente neplanificate). 

De asemenea, pentru a respecta reglementările ITM, am adăugat un câmp nou în care se poate seta programul de lucru (ex. 8 - 17), această coloană putând fi vizualizată și în pontajele tipărite. 

Pentru a respecta principiul de unicitate a datelor, am adăugat un nou proces de verificare după CNP, astfel încât să se evite dubla introducere a unor informații în sistem. Acest proces este util, de exemplu, în cazul în care aveți angajați sau zilieri cu același nume. 

Pentru zona de lucrări mecanizate au fost adăugate o serie de noi opțiuni de introducere și vizualizare, ceea ce duce la o  îmbunătățire în zona de raportare. Acum se pot vedea inclusiv lucrările mecanizate executate de către utilajele arondate unei ferme pentru o altă fermă, informații care ajută în cazul în care doriți să faceți decontul de cheltuieli de la o fermă la alta. 

Știm că vă doriți mai multă vizibilitate. Tocmai de aceea, un alt upgrade interesant este cel din zona de monitorizare utilaje, unde am modificat limita de încărcare de la 4 la 15 utilaje pe care le puteți monitoriza concomitent. 

Despre FieldBook AgriApps

Pentru a sprijini fermierii, indiferent de tipul de cultură, BITSoftware a dezvoltat FieldBook AgriApps, o soluție inovativă pentru agricultura de precizie. Cu ajutorul acesteia se pot gestiona toate activitățile fermei: planificare, execuție și urmărirea lucrărilor agricole, efectuarea de inspecţii și observații, previziuni cu privire la tratamente. Gestiunea completă a personalului și utilajelor permite urmărirea în timp real a profitabilității pe parcelă și pe cultură. 

Alături de FieldBook AgriApps, BITSoftware a dezvoltat un pachet complet și specializat de soluții software menit să-i ajute pe fermieri să-și gestioneze în mod mai eficient activitățile agricole, cu impact direct în creșterea randamentului culturilor pe tot parcursul sezonului de producție și a rezultatelor financiare în mod sustenabil. Mai multe detalii despre soluțiile BITSoftware pentru agricultură puteți găsi aici: https://www.bitsoftware.eu/software-erp-agricultura/ 

Citiți mai mult